ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βούλιαξε στους Ζωσιμάδες…

Άλλη μια απώλια για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά στους Ζωσιμάδες σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο και μια διαιτησία που… έμοιαζε αντίστοιχη του αγωνιστικού χώρου… 

Το 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα αφήνει τον Παναθηναϊκό με το παράπονο που δεν πήρε αυτό που βάσει απόδοσης άξιζε, την αισιοδοξία πως θα έρθουν καλύτερες μέρες βάσει της βελτιωμένης εικόνας του, αλλά και την οργή για τη διαιτησία που έπαιξε το ρόλο της στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους εδώ και μήνες στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Είναι εμφανές πως η επάνοδος κάποιων παικτών που έλειψαν, όπως των Κουλιμπαλί και Εμποκού, έδωσαν άλλη πνοή στους «πράσινους» που έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και φαντασία στο παιχνίδι τους, παρότι ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν εξυπηρετούσε μια ομάδα που προσπαθούσε να παράξει ποδόσφαιρο.

Την ικανοποίηση και την αισιοδοξία για τη συνέχεια από την ενθαρρυντική μετά από καιρό εμφάνιση επισκίασε όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά η διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για το οφσάιντ-γκολ του Κόντε, την αγκωνιά του Καρανίκα στον Μπεργκ που δεν συνοδεύτηκε από αποβολή, αλλά και για ένα χέρι στο φινάλε. Η ΠΑΕ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για τις αποφάσεις των Τζήλου, Δημητριάδη και Καρατζίκα, ενώ όπως έγινε γνωστό οι δύο πρώτοι παραδέχτηκαν το λάθος τους μιλώντας στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», αλλά… το κακό είχε ήδη γίνει.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι επιστρέφει η αποστολή της ομάδας από τα Γιάννενα μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ και αμέσως οι παίκτες θα πάνε στο Κορωπί για προπόνηση. Επίσης θα διαπιστωθεί η κατάσταση των Τελάντερ και Κλωναρίδη που αποχώρησαν τραυματίες. Ο μεν πρώτος έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και ο δεύτερος κράμπες, δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό, ωστόσο είναι δύσκολο να προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο στη Λεωφόρο.

(Visited 1 times, 1 visits today)