ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια Φύσσα

Οικογένεια Φύσσα

Σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου προχώρησε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα δια των δικηγόρων της.

Αφορμή, η προκλητική φράση που ακούστηκε εντός του δικαστηρίου εναντίον της μητέρας του Παύλου Φύσσα. «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;» είναι συγκεκριμένα η απαράδεκτη φράση που ακούστηκε εν μέσω συνθημάτων τόσο των αλληλέγγυων όσο και των χρυσαυγιτών, οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Οι δικηγόροι της οικογένειας ζητούν από τις αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν τον άνθρωπο που φώναξε στα πλαίσια της διαδικασίας του Αυτοφώρου. Χθες, υπογράμμιζαν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο εντοπισμός του, αφού μέλη της οικογένειας Φύσσα βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα, είδαν το δράστη και είναι σε θέση να τον αναγνωρίσουν.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας Φύσσα

«Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε.

Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο.

Οι συνήγοροι οικ. Φύσσα«.

Ο φωτογραφικός φακός «πρόδωσε» έναν άνδρα

Αναγνώρισε -κατά πληροφορίες- η Μάγδα Φύσσα ένα άτομο που κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται να της φώναξε: «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;«.

Σύμφωνα με πηγές, ο φωτογραφικός φακός ήταν αυτός που «πρόδωσε» τον άνδρα, καθώς υπήρξε άφθονο υλικό από το εσωτερικό της δικαστική αίθουσας, την ώρα που επικρατούσαν τα συνθήματα και οι χειρονομίες.

Στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα σε Αστυνομικό Τμήμα στον Πειραιά, προσκόμισε τις επίμαχες φωτογραφίες ως στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον του ενός για τις πράξεις της εξύβρισης και της προσβολής μνήμης νεκρού.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να αναφέρει ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι παρόν σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου και κάθεται στις πρώτες σειρές, δίπλα σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Όπως δε επισημαίνει στην έγκληση, είναι δυνατός ο εντοπισμός του καθώς σε κάθε συνεδρίαση καταγράφονται τα στοιχεία όλων των προσώπων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μήνυση αναφέρονται περισςότεροι του ενός δράστες, τους οποίους ακόμη δεν έχει καταφέρει να αναγνωρίσει η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού.

(Visited 1 times, 1 visits today)