ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΣ

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο 1ο Σύστημα Προσκόπων!

bazaar

Και αυτές τις γιορτές, πολλοί από μας ψάχνουμε τον φθηνότερο και ποιοτικότερο (γιατί ως Έλληνες δε συμβιβαζόμαστε κιόλας) τρόπο να κάνουμε δώρα σε όλους τους ανθρώπους μας! Κάπως έτσι καταλήγουμε σε κάποιο από τα αμέτρητα bazaar που διοργανώνονται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες!

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar (ελληνιστί παζάρια), είναι από τις καλύτερες ιδέες για όποιον θέλει να ψωνίσει δώρα, στολίδια και γλυκά για τις γιορτές, σε πολύ φτηνές τιμές και συνήθως καλή ποιότητα. Περισσότερο όμως είναι η ευκαιρία να βρεθεί κανείς σε μια γιορτινή και φιλική ατμόσφαιρα, να χαζέψει, να χαμογελάσει και να «γεμίσει» από Χριστούγεννα!

Με αυτή τη λογική και με στόχο να ενισχύσει οικονομικά τη λειτουργία του, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελοκήπων, διοργανώνει κάθε χρόνο χριστουγεννιάτικο bazaar, στη λέσχη του, οδός Μακρυνίτσας 18, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους. Ελάτε να μας γνωρίσετε, να σας κεράσουμε το κατιτίς μας, να χαμογελάσουμε και να νιώσουμε λίγο από Χριστούγεννα. Στο παζάρι μας θα βρείτε τα πάντα από δώρα μέχρι βιβλία παιχνίδια, κοσμήματα, γλυκά και τρόφιμα! Κυρίως όμως θα βρείτε στιγμές γιορτών! Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο και Κυριακή 17 και 18 Δεκεμβρίου,11:00 με 19:00!!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

bazaar

(Visited 1 times, 1 visits today)