ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΣ

«New York Melodies» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το διεθνούς φήμης μουσικό σύνολο “Poetica Musica Ανσάμπλ” δίνει τη συναυλία με τίτλο «New York Melodies» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

Το Poetica Musica Ensemble είναι μια σύμπραξη μουσικών δωματίου με έδρα τη Νέα Υόρκη, τους οποίους οι New York Times ορίζουν ως «Πρέσβεις Καλής Θέλησης». Η μία και μοναδική συναυλία τους στη χώρα μας, με τίτλο «New York Melodies» φιλοξενείται στις 15 Μαρτίου στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Λίγα λόγια για τους Poetica Musica Ensemble

Το Σύνολο Poetica Musica Ensemble έχει περιοδεύσει στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στη Νότιο Αμερική και στην Ασία, συμμετέχοντας σε σημαντικά Φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης, το Bergen Festival της Νορβηγίας, το Dark Days Festival στην Ισλανδία, το Sarajevo Festival sτη Βοσνία κ.α. Επίσης, έχει δώσει συναυλίες στο Victoria and Albert Museum, στο St-Martin-in-the-Fields, στο Holywell Music Room του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και έχει συμμετάσχει στο διάσημο Dziekanka Chamber Music Series που παρουσιάζει η Ακαδημία Chopin στη Βαρσοβία.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του τρεις φορές στο Weill Hall του Carnegie Hall και έχει λάβει μέρος στο Hans Christian Andersen Festival στον παγκόσμιο εορτασμό στη μνήμη των 200 χρόνων από τη γέννηση του Hans Christian Andersen. Το Musica Poetica Ensemble έχει περιοδεύσει ακόμα σε πολλές πόλεις της Ινδίας, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Mehli Mehta και της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Νέο Δελχί. Πρόσφατα το Σύνολο Poetica Musica έδωσε συναυλία στο Kennedy Center στη Washington, D.C. αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Πληροφορίες

Χώρος: Θέατρο του ΙΜΚ , Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78,
Τηλέφωνα: 210 3418550 & 210 3418579
Συναυλία: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017
Ώρα: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12€, Μειωμένη τιμή 10€
www.mcf.gr
Στάθμευση:Οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parking του εμπορικού κέντρου Athens Heart από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00-22:00. Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€.για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται με 2,5€.