ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Full Moon Party με τους Dreamy Whispers στο GazΑrte!

Dreamy Whispers

Η πιο όμορφη θέα της πόλης, κάτω από τα αστέρια, με όμορφες παρουσίες, καλή μουσική, θετική διάθεση, χορός και γευστικά cocktails. Μπορείτε να σκεφτείτε ιδανικότερο σκηνικό για να απολαύσετε την Πανσέληνο; Το GazArte που φημίζεται για τα party που διοργανώνει μας υποδέχεται την Κυριακή 9 Ιουλίου για το απόλυτο Full Moon Party της πόλης! Επί σκηνής οι Dreamy Whispers

Το χορευτικό-πολυφωνικό κουαρτέτο μέσα από το Live τους μας ταξιδεύει στον χωροχρόνο με αφετηρία την “σπουδαιότητα” της Disco στην καθημερινή μας ζωή αλλά και την ανάγκη για ένα λαϊκό τσα-τσα λίγο πριν έρθει το μεσημέρι. Οι Dreamy Whispers σέβονται τους όρους της πολυφωνίας και την σεξουαλικότητα της ομαδικότητας. Για αυτό τον λόγο είναι έτοιμοι να κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα (όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με εσάς) για να ερωτευτείτε και συμπορευτείτε μέσα από τα live τους. Ότι συμβεί και ζήσετε στα lives τους οπωσδήποτε να το πείτε στους φίλους σας.

Οι Dreamy Whispers

Ειρήνη Ψυχράμη: Φωνή
Βιργινία Φραγκούλατζη: φωνή
Απόστολος Ψυχράμης : Φωνή
Δημήτρης Δρόσος: Φωνή (αφού είπαμε ότι είναι κουαρτέτο)
Φώτης Παπαθεοδώρου: Ό,τι δεν τραγουδιέται το παίζει.
Πάνος Σουρούνης: Στον ρόλο του Πάνου Σουρούνη

Το party συνεχίζεται με τους DJs στα decks να κρατούν το ρυθμό και τη διάθεση στα ύψη! Ένα Full Moon Party στο Roof Stage του gazarte που προβλέπεται να μείνει αξέχαστο με ελεύθερη είσοδο! Την Κυριακή 9 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού κάτω από το ολόγιωμο φεγγάρι.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 09/07/2017
Ώρα έναρξης: 22.00
Τοποθεσία: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Eισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 3460347 | http://gazarte.gr

(Visited 5 times, 1 visits today)